Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از الیوم السابع، با آغاز ماه مبارک رمضان، ذهن افراد به این نکته مشغول می‌شود که برای تامین عناصر مغذی مورد نیاز بدن و جبران کاهش تغذیه به گونه‌ای که به سلامت بدن آسیب وارد نشود، در وعده‌های سحر و افطار از چه غذا‌هایی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرشکان و متخصصان نیز ضمن تاکید بر مفید بودن روزه داری برای سلامت بدن و به حساب آوردن آن به عنوان یک پالایش کننده جسم، در همین حین بر مصرف غذا‌های مناسب و سالم جهت تامین انرژی مورد نیاز طی ساعات روزه داری تاکید می‌کنند.

وعده غذایی سحر یکی از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی است که نباید به هیچ وجه از آن غافل شد؛ زیرا اولا بیدار شدن در هنگام سحر، سطح قند خون را تنظیم می‌کند و ثانیا خوردن سحری، انرژی لازم برای روزه داری بدون خستگی یا سردرد فراهم می‌کند.

ما باید ساعاتی طولانی را بدون خوردن و آشامیدن سپری کنیم، بنابراین وعده سحری باید حاوی مواد و مایعات مغذی باشد تا رطوبت کافی برای بدن ما را فراهم کند.

لوبیا، صرف نظر از انواع مختلف یا روش های تهیه آن، می تواند یکی از اصلی ترین ماده های غذایی برای سفره سحری باشد؛ زیرا فوائد بسیاری برای بدن داشته و سرشار از مواد مغذی مورد نیاز است. در مقابل از خوردن غذاهای شیرین و یا شیرینی جات در وعده سحری خودداری کنید؛ زیرا باعث تشنگی می شود.

در این گزارش یک منوی کامل و مناسب که عناصر مغذی مورد نیاز برای بدن ما را در وعده سحری تامین می کند، ارائه می شود که شامل یک بشقاب لوبیا، پوره سیب زمینی ، پنیر، خیار و ماست است.

مواد لازم برای تهیه لوبیا:

یک فنجان لوبیا از قبل پخته شده، نمک، زیره، پودر چیلی، روغن، لیمو

طرز تهیه لوبیا برای وعده سحری:

لوبیا را خوب له کنید

نمک، فلفل، زیره و پودر چیلی را به آن اضافه کنید

دو قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید

و در نهایت آب لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید

پوره سیب زمینی برای وعده سحری

در وعده سحر بهتر است از مصرف سیب زمینی سرخ شده خودداری کنید؛ زیرا علاوه بر رخوت ناشی از چربی ها باعث ایجاد احساس تشنگی می شود. شما می توانید به جای سیب زمینی سرخ شده، از پوره سیب زمینی با تخم مرغ که یک وعده غذایی سرشار از ارزش های غذایی است، استفاده کنید.

طریقه تهیه پوره سیب زمینی برای وعده سحری

سیب زمینی ها را پس از پوست گرفتن، به صورت ورقه های ضخیم برش دهید.

قابلمه ای را پر از آب کرده و آن را بجوشانید، نمک را اضافه کرده و سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا کاملاً پخته شود.

در یک ظرف دیگر، روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

سیب زمینی های آب پز شده را اضافه کنید و آنها را با افزودن زیره، فلفل سیاه و جعفری خوب له کنید.

یک تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه سرخ کنید، سپس به سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.

علاوه بر لوبیا و پوره سیب زمینی، همچنین می توانید در ایام ماه مبارک رمضان به میز سحری خود پنیر، ماست و خیار را نیز اضافه کنید.

بیشتر بخوانید

بمب انرژی خوشمزه و مفید برای سحری + طرز تهیه فواید هسته خرما برای روزه داران در ماه رمضان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لوبیا وعده سحری خیار و ماست ماه مبارک رمضان پوره سیب زمینی برای وعده سحری مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۲۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور

ایسنا/گیلان ‌مدیرکل گمرک آستارا، گفت: رشد میزان صادرات و ترانزیت و سایر رویه ها از مرزهای مختلف شهرستان آستارا در شمال غربی استان گیلان سبب شده است تا شاهد افزایش درآمد عمومی این گمرک در سال ۱۴۰۲ باشیم.

علی حسین ذوالقدری روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه گمرک آستارا در سه حوزه زمینی، دریایی و ریلی فعال است و یکی از قدیمی ترین و مهمترین گمرکات جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود، اظهار کرد: گمرک و مرزهای زمینی، ریلی و دریایی آستارا نقش مهمی در جابجایی کالا بین کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای حوزه قفقاز و CIS دارند.

وی با اشاره به اینکه اداره کل گمرک آستارا یکی از فعال ترین گمرکات کشور محسوب می شود که در امور بندری، ریلی، واردات و صادرات قطعی، ورود و خروج موقت، تعاونی مرزنشینان، ترانزیت داخلی و خارجی، کارنه تیر بین‌المللی، مبدا و مقصد کارنه تیر، کاپوتاژ، امور مسافری، مرجوعی، امانت‌های پستی و قضایی فعال است، افزود: وصولی و درآمد عمومی اداره کل گمرک آستارا از مرزهای مختلف این شهرستان در ۱۲ ماهه سال گذشته، ۲۳ هزار میلیارد ریال بوده است و این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالغ بر ۵۸ درصد رشد داشته است.

مدیرکل گمرک آستارا، گفت: در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲، ۹۶۲ هزار تن کالا به ارزش ۵۵۵ میلیون و ۳۹۶ هزار و ۱۲۹ دلار از مرزهای زمینی، دریایی و ریلی آستارا به خارج از کشور صادرات غیرنفتی شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از حیث ارزش ۱۱ درصد و از نظر وزن ۷ درصد رشد داشته است.

وی کالاهای صادراتی از گمرکات مرزی شهرستان آستارا در شمال غربی استان گیلان و مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان را شامل محصولات کشاورزی و باغی (انواع کلم و کاهو، سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز، سیر خشک، هویج، بادمجان، فلفل دلمه، بلال سبز، خرما، پرتقال، کیوی، کشمکش، هندوانه و سیب درختی)، پتروشیمی، معدنی، مصنوعات پلاستیکی، کاشی، سرامیک، انواع سنگ های ساختمانی، لبنیات، انواع آبزیان و مصنوعات پلاستیکی اعلام کرد و افزود: مقصد صادرات کشورهای روسیه، آذربایجان، اوکراین، بلاروس و قزاقستان بوده است.

ذوالقدری، گفت: طی مدت ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۳۱ هزار تن کالا به ارزش ۲۸۶ میلیون دلار از طریق سه گمرک ریلی، زمینی و دریایی اداره کل گمرک آستارا وارد کشور شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۲ درصد از لحاظ وزنی و به میزان ۱۰۴ درصد از لحاظ ارزشی رشد داشته است.

مدیرکل گمرک آستارا انواع کالاهای شامل رویه واردات قطعی را شامل چوب و تخته، حبوبات(نخود و عدس)، نهاده های دامی، ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و گوشت گرم گوسفندی عنوان کرد که کشورهای مبدا آن روسیه، آذربایجان و بلاروس است.

وی با اشاره به جایگاه ترانزیت در این گمرک، اظهار کرد: در ۱۲ ماهه سال گذشته به میزان ۱ میلیون و ۶۰۰۰ هزار تن کالا از طریق گمرکات ریلی، زمینی و دریایی آستارا به کشور ترانزیت شده است (رویه ترانزیت خارجی مبدا) که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به میزان ۴۹ درصد از لحاظ وزنی رشد داشته است.

مدیر کل گمرک آستارا با اشاره به رویه ترانزیت خارجی مقصد از گمرک آستارا، گفت: طی مدت ۱۲ ماهه سال گذشته به میزان ۴۴۱ هزار تن کالا از طریق گمرکات ریلی، زمینی و دریایی آستارا از کشور ترانزیت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۳۰ درصد رشد داشته است.

ذوالقدری با اشاره به انجام ترانزیت داخلی مبدا از طریق مرزهای زمینی، ریلی و دریایی آستارا، افزود: طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۵۴ هزار و ۳۰۰ تن کالا از مرزهای مختلف آستارا به کشور ترانزیت داخلی ( مبدأ ) شده است که از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد رشد دارد.

وی از ورود ۵۵ هزار و ۲۰۸ کامیون و خروج ۷۲ هزار و ۹۸۱ دستگاه خودروی ترانزیتی سنگین در مدت ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ از مرز زمینی آستارا در شمال غربی استان گیلان خبر داد و گفت: این میزان تردد نسبت به سال گذشته در بخش خروجی ۲۳ درصد و در بخش ورودی نیز ۲۲ درصد رشد داشته است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه گمرک شهرستان مرزی بندر آستارا در سال گذشته در رده هفتم گمرکات کشور در بخش مهم ترانزیت قرار گرفت، اظهار کرد: هدف اصلی اداره‌ کل گمرک آستارا رضایتمندی مردم و تجار است و خدمات گمرکی در مرزهای آستارا به صورت ۲۴ ساعته و با سهولت کامل انجام می شود.

ذوالقدری با بیان اینکه فعالیت گمرک در هر شهری خصوصا در شهرهای مرزی همواره عامل پیشرفت و توسعه آن منطقه محسوب می‌شود و مرز و گمرک آستارا در شمال غربی استان گیلان به دلیل موقعیت اقتصادی و استراتژیکی بی‌نظیر و وجود مرزهای زمینی، دریایی و ریلی، پیشانی اقتصادی ایران است و نقش مستقیمی در معیشت و اشتغال مردم شهرستان مرزنشین آستارا دارد، افزود: وجود دو فاکتور مهم صادرات و واردات کالا از شاخصه‌های مهم گمرک آستارا است که این مرز را به کانون صادرات و واردات کالا به کشورهای خارجی هم مرز و همسایه با ایران تبدیل کرده است.

مدیر کل گمرک آستارا، تاکید کرد: ترانزیت قطعا شاخصه مهم فعالیت گمرک آستارا است و این گمرک طی دو دهه اخیر همواره با رشد صادرات و واردات مواجه بوده و یکی از فعال‌ترین مرزهای زمینی کشور به شمار می‌رود و به عنوان مرزبان اقتصادی کشور احترام به مراجعین داخلی و خارجی و ارائه حداکثر تسهیلات قانونی به خدمت گیرندگان را جزو وظایف ذاتی و اجتماعی خود می‌داند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • نفخ لوبیاها را چطور بگیریم ؟ ؛ طرز تهیه خوراک لوبیا | این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است | فوت و فن خوشمزه‌تر شدن این غذای سالم و خانگی
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟