Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@02:26:47 GMT

غذایی پرخاصیت و خوش‌طعم برای وعده سحری

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۷۴۰۱

آفتاب‌‌نیوز :

 با آغاز ماه مبارک رمضان، ذهن افراد به این نکته مشغول می‌شود که برای تامین عناصر مغذی مورد نیاز بدن و جبران کاهش تغذیه به گونه‌ای که به سلامت بدن آسیب وارد نشود، در وعده‌های سحر و افطار از چه غذا‌هایی استفاده کنند.

پرشکان و متخصصان نیز ضمن تاکید بر مفید بودن روزه داری برای سلامت بدن و به حساب آوردن آن به عنوان یک پالایش کننده جسم، در همین حین بر مصرف غذا‌های مناسب و سالم جهت تامین انرژی مورد نیاز طی ساعات روزه داری تاکید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وعده غذایی سحر یکی از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی است که نباید به هیچ وجه از آن غافل شد؛ زیرا اولا بیدار شدن در هنگام سحر، سطح قند خون را تنظیم می‌کند و ثانیا خوردن سحری، انرژی لازم برای روزه داری بدون خستگی یا سردرد فراهم می‌کند.

ما باید ساعاتی طولانی را بدون خوردن و آشامیدن سپری کنیم، بنابراین وعده سحری باید حاوی مواد و مایعات مغذی باشد تا رطوبت کافی برای بدن ما را فراهم کند.

لوبیا، صرف نظر از انواع مختلف یا روش های تهیه آن، می تواند یکی از اصلی ترین ماده های غذایی برای سفره سحری باشد؛ زیرا فوائد بسیاری برای بدن داشته و سرشار از مواد مغذی مورد نیاز است. در مقابل از خوردن غذاهای شیرین و یا شیرینی جات در وعده سحری خودداری کنید؛ زیرا باعث تشنگی می شود.

در این گزارش یک منوی کامل و مناسب که عناصر مغذی مورد نیاز برای بدن ما را در وعده سحری تامین می کند، ارائه می شود که شامل یک بشقاب لوبیا، پوره سیب زمینی ، پنیر، خیار و ماست است.

مواد لازم برای تهیه لوبیا:

یک فنجان لوبیا از قبل پخته شده، نمک، زیره، پودر چیلی، روغن، لیمو

طرز تهیه لوبیا برای وعده سحری:

لوبیا را خوب له کنید

نمک، فلفل، زیره و پودر چیلی را به آن اضافه کنید

دو قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید

و در نهایت آب لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید

پوره سیب زمینی برای وعده سحری

در وعده سحر بهتر است از مصرف سیب زمینی سرخ شده خودداری کنید؛ زیرا علاوه بر رخوت ناشی از چربی ها باعث ایجاد احساس تشنگی می شود. شما می توانید به جای سیب زمینی سرخ شده، از پوره سیب زمینی با تخم مرغ که یک وعده غذایی سرشار از ارزش های غذایی است، استفاده کنید.

لوبیا و پوره سیب زمینی؛ منویی کامل و مغذی برای وعده سحری

طریقه تهیه پوره سیب زمینی برای وعده سحری

سیب زمینی ها را پس از پوست گرفتن، به صورت ورقه های ضخیم برش دهید.

قابلمه ای را پر از آب کرده و آن را بجوشانید، نمک را اضافه کرده و سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا کاملاً پخته شود.

در یک ظرف دیگر، روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

سیب زمینی های آب پز شده را اضافه کنید و آنها را با افزودن زیره، فلفل سیاه و جعفری خوب له کنید.

یک تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه سرخ کنید، سپس به سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.

لوبیا و پوره سیب زمینی؛ منویی کامل و مغذی برای وعده سحری

علاوه بر لوبیا و پوره سیب زمینی، همچنین می توانید در ایام ماه مبارک رمضان به میز سحری خود پنیر، ماست و خیار را نیز اضافه کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پوره سیب زمینی لوبیا وعده سحری برای وعده سحری پوره سیب زمینی مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟

نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند. ماست یک راه مفید برای اطمینان از دریافت برخی از مواد مغذی مورد نیاز کودک شما است و تطبیق پذیری آن باعث می‌شود که زمینه مناسبی برای معرفی میوه‌ها و سبزیجاتی باشد که برای تمام عمر از آنها لذت خواهند برد.

ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود. ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذا‌های دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید. 

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قند‌های افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

 افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • حذف گوشت از بیشتر غذاهای میزبان در المپیک پاریس!
  • نفخ لوبیاها را چطور بگیریم ؟ ؛ طرز تهیه خوراک لوبیا | این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است | فوت و فن خوشمزه‌تر شدن این غذای سالم و خانگی
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • هر شانه تخم مرغ چند؟
  • مربای ریواس ؛ یک مربای بهاری، پرخاصیت و مقوی + طرز تهیه
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟